Skip to content

Regenera Subtierea Firului De Par – Cele Mai Bune Tactici Pentru Mai Mult Păr

Subtierea parului poate fi unul dintre primele semne de chelie. Multe ca tine mă întreb ce pot face ei pentru a regenera părul lor și îngroșa. Este de fapt destul de simplu și utilizează câteva tehnici naturale.

Du-te oriunde în lume și veți găsi bărbați și femei de a cumpara produs după produs

subtierea paruluiîncearcă să își crească părul pe spate. Chiar dacă puteți identifica câteva cauze comune de o rarire a parului problemă, aveți ceea ce este nevoie pentru a avea un cap plin de păr din nou.

Ceea ce mulți dintre acei producători punerea creme, pastile, și soluții de actualitate nu-ți spun este că produsele lor sunt ambalate cu o mulțime de ingrediente inactive care slăbesc efecte de produsele lor. Nu le-a păsat? Da, ai dreptate, doar ei vor mai mulți bani îndesat în buzunarele lor, în timp ce alerga în jurul fără țintă, fără speranță.

Să nu mai vorbim de multe dintre efectele secundare pe care le pot experimenta. Dureri musculare, oboseala, dureri de cap, și chiar mai grave cauze de îngrijorare.

Mai jos sunt câteva tactici pe care le pot urma imediat pentru regrowing orice subtierea firului de par:

1.) Crește circulația sângelui la nivelul scalpului

2.) Obține adecvate de substanțe nutritive în sistemul dvs. pentru cresterea parului rapid

3.) Controlul caderii parului cauzatoare de hormon de maximă creștere a părului

Am limitată la doar trei factori, dar sunt mai multe pe care am de gând să-ți spun la fel de bine. În primul rând, să ia notă de ce buna circulație a sângelui este atât de necesar pentru subtierea parului. Atunci când nu dispun de suficiente fluxul de sange la nivelul scalpului, practic mor de foame propriile foliculii de par.

Esti taie exact ceea ce au nevoie să crească și că este nutritive din sânge. Acesta este motivul pentru care unele femei și atât de mulți oameni trec prin starea de a avea un linia parului indepartezi. Zona frontala a scalpului primește cel puțin suma de circulație.

Și așa cum am spus înainte, atunci când am tăiat asta, ai pierdut părul în proces. Simplu masaj al scalpului timp de 15 minute pe zi va ajuta să aibă grijă de problema. Nu pare mult, dar atunci când se face în mod regulat face loc pentru niște rezultate incredibile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *